Relaxační víkend na hotelu Odra

07.11.2009 09:00

                                                                                 

                                  

                      &      Ing. Andrea Rozbrojová

 

 

Vás srdečně zvou na

 

RELAXAČNÍ VÍKEND PRO TĚLO I  DUŠI

 

 

 

 

 

Kdy: 7.- 8. 11. 2009

 

 

 

Kde: hotel Odra -Ostravice

 

 

 

Co příjemného Vás čeká?

Obklopíme se pozitivně naladěnými lidmi, situacemi a prostředím. Naučíme Vás, jak se sebou pracovat. Čeká Vás víkend plný pohybu, zkrášlování, práce na vnitřní harmonii, relaxace. Pomůžeme Vám si odpočinout ... nabít se pozitivní energií, najít způsob jak přežít v uspěchaném životě.

Motto tohoto víkendu:  „ Být krásná navenek i uvnitř."                                               

 

V ceně je zahrnuto: luxusní ubytování, plná penze, rehabilitace – 1x perličková koupel bylinná - Laguna. Dále pestrý program, který zahrnuje: cvičení rehabilitační, pilates, power jógu, aqua aerobic, večerní koupání při svíčkách, saunu, bazén, arteterapii, řízenou relaxaci a mnoho dalšího.

 

Placené služby: masáže (klasické,podvodní), kosmetické ošetření, pedikúra, manikúra, konzultace, energetické ošetření – The Healing Reconnection. Možnost nakoupit si knihy, karty, NOVINKU – francouzská kosmetika v Bio kvalitě a za příznivé ceny. 

 

Cena: 2 200 Kč . Přihlašte se včas, počet účastníku je omezen !

 

Přihlášky, informace, platby:

 

Ing. Andrea Rozbrojová: tel.: 608 83 13 83, e-mail: ada.rozbrojova@seznam.cz, www.mozaika-duse.webnode.cz. Platbu můžete provést osobně po předchozí domluvě nebo složenkou  na adresu: Okružní 1526, Frenštát p.R., 744 O1.

 

Petra Poláchová: tel.:608 240095, e-mail: fitstudio.petra@applet.cz. Můžete zaplatit celou částku pošt. poukázkou na adresu: Harcovská 1483, Frýdlant n.O. nebo ve cvičení. Až po zaplacení jste zařazeni do seznamu přihlášených. Naše víkendy proplácejí firmy, školy, úřady.
Na základě objednávky Vám zašleme fakturu k proplacení se splatností 14 dnů. Platba je možná i přes účet, ale musí být včas podaná.

 

Co s sebou: psací potřeby, pozn.blok, věci na cvičení, plavky a dobrou náladu.

 

Těší se na Vás

Petra Poláchová – profesionální cvičitelka, kosmetička

Andrea Rozbrojová - poradenství v obl. osobního rozvoje

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Ing. Andrea Rozbrojová 608 83 13 83

Když se spolu hádá logický rozum a nelogický cit, zvítězí obvykle rozum.

Často se raduje a neví, že každé vítězství je krokem k velké ztrátě, protože jednou ho opustí cit, o němž nikdy neslyšel a který nikdy nepoznal. A to pak je stejné, jako by něco zemřelo.